Welcome To Marsolos's Fotopage

By: m a r s o l o s

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 7-Jan-2009 17:12 Email | Share | | Bookmark
~Entry Terakhir~


::PEMBERITAHUAN::
Untuk memudahkankan kalian semua sila klik http://marsolos.wordpress.com
Walaubagaimanapun, fotopages ini akan dikekalkan untuk rujukan sehingga suatu tarikh yang difikirkan akan datang. Terima Kasih.


Tuesday, 6-Jan-2009 17:12 Email | Share | | Bookmark
~Coming Soon~



::CELOTEH::
Assalamualaikum.. lama sungguh aku tak masuk apa2 entry untuk FP aku nie.. almaklumlah sibuk... keh keh keh.. ni pon atas permintaan beberapa org rakan yg beria-ia sangat, baru la terluang sedikit masa nak masukkan gambo.. scan 4D baby aku.. rasanyer mana2 fotographer pon tak boleh shoot gambo nih.. hehehe.. gamba scan ni pon ada keluar kat majalah Pa & Ma keluaran Januari 2009 mukasurat 134.. sebab yg tulis ruangan tu biras aku.. thanks Abang Shahrul.. hehehe.. Untuk makluman, aku dijangka jadi bapak kepada seorang baby girl pada 25 Februari.. Harap2 semua berjalan lancar n kengkawan doakan la ok.. Best of luck untuk semua.. sehingga entry yang lain..



Monday, 18-Aug-2008 17:12 Email | Share | | Bookmark
~Sejenak Di Bumi Kenyalang~



::CELOTEH::
Assalamualaikum wbt.. kebelakangan ni sibuk yang teramat sangat dengan kerja opis, kerja sendiri, keluarga, kawan2 dan memacam bentuk sibuk yang tak memudahkan aku untuk meng'update' FP aku nih.. Dan ini adalah foto kesinambungan entry sebelum nih.. editing pun sikit lebih kurang jer.. foto2 masa bercuti 'honeymoon' kat sarawak ngan wife aku.. harap kawan FP masih sudi meng'komen' entry2 ku yang ada.. komen korang semua aku amat alu-alukan.. hingga ke lain entry.. maju terus!!!


Tuesday, 5-Aug-2008 17:12 Email | Share | | Bookmark
~KameK Gi SaraWaK~



::CELOTEH::
Lama betul tak masukkan entry untuk FP aku nieh.. rehat panjang.. nak tau ke mana perginya aku dan istilah rehat panjang??? hehehe.. SARAWAK la mana lagik.. nak lebih detail?? kena la tungguuuuuuu...


Tuesday, 8-Jul-2008 17:12 Email | Share | | Bookmark
~Iron Maiden~


::Fear Of The Dark::


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net